Sziasztok itt lakók.! A nevem zoli abádszalókon élek a kunság közepén,12 éves koromtól mocizok és azóta csak a KTM őrület hajt. Én komárral kezdtemutánna Romett,simson,komárváz Romettblokk-os téma majd ETZ125,ETZ150,ETZ250,XL125,DR650r és az életembe eljöt a pillanat hogy megtudjam venni a királynőmet 2006 640 supermotót. Persze már a gyáritól messze áll mert szeretem a motorokat építeni meg építek is két barátommal olyan 5éve kezdtük nyertünk szépségversenyeket DUCATI és a DR-em átépítésével. Most már ott tartunk hogy a KTM,DUCATI-t építjük és még melette februárban kezdünk hozzá az Aprillia RSV 1000-hez mert ha minden jól megy mody twin dragster kategóriában indulunk. Hát röviden ennyi örülök hogy létrejött a ktm klub és hogy megismerhetlek beneteket az idei találkozóra pedig megyek ha törik ha szakad mert nagyon sok kérdésem lenne a klubbal kapcsolatba mert engem komolyan érdekel és ezeket személyesen a legjobb megbeszélni. A fórumot még egy kicsit rosszul kezelem nem ismertem még ki ugy hogy bocs ha roszhejre írok véletlen. ja és READI TU RÉSZ....!!