Laca 13 írta:
Sziasztok! Nagyon teccik az oldal és szerintem eléggé barátságos is!!!
Lassan 2 éve motorozok egy 125-ös 4ütemű Hondával (150kg-os) amit inkább viszek terepre mint műútra. Én eléggé nagydarab vagyok (90kg, és 205cm) és szerintem nagyon gyenge nekem ez a motor. Szeretnék terepen maradni de néha ki kell mennem aszfaltra is. Most csinálom az A1-es jogsit, de ugyis nagyobb motrot akarok venni

. Krosszpályán kipróbáltam egy Honda CRF 250 -et és szerintem még lehetne erősebb. Használt motrot nemakarok venni mert túl rizikós. Egy olyan motrot szeretnék venni ami nemtúl nehéz (125kg alatti) eléggé erős, de ne legyen nagyon drága.(max! 2.200.000Ft) Mivel a motor árát nem fogom tudni egyszerre kifizetni egyértelműen kölcsön lessz, ezért egyértelmű hogy olyan motrot kell vennem aminek a szervizelése nem csillagászati áron van, és hosszútávon bírja az igénybevételt.
Előre is köszönöm a segítséget!
Hali!
Én két verziót ajánlok:
KTM SXC 625 /Ez valamivel nehezebb, mint 125 kg, de a magasságod kompenzálja szvsz

/
KTM EXC 400v.450v.525 /Ezek versenymotorok, magasabb karbantartási költségek, rövidebb szervízintervallum, de viszont 125 kg alatt.

/
....szummaszummárum ha én te lennék akkor SXC, de én nem te vagyok így nem tudok helyetted dönteni....