Én folyamatosan ezzel küzdök már vagy egy éve.
Tudni kell, hogy ha megdöglik az akksi, akkor is lehet használni a lovat, de olyankor minél több fogyasztót használni kell, mert különben letérdel a fesz. szabályzó.
Szerintem nálad ez történhetett meg, az előző tulaj döglött akksival hajtotta, és eldurrant a fesz. szabályzóban az diódasor.
Arra figyelj, hogy cikkszám alapján keress másikat (az alján egy hosszú számsor), mert vannak évjáratok közt diffik, nehogy olyat vegyél amit nem tudsz használni.
Kicserélni egyszerű, az ülés alatt a bordás cigarettás dobozt keresd, a vezetékek egy dugón vannak, csak széthúzod, és kicseréled.

Üdv,
pancel[/quote]
Köszönöm a segítséget! Találtam egyet használtan, amennyiben megegyezik a cikkszám megmerjem venni? (
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 57724.html), vagy nézzek újat?[/quote]
Tőle mindenképp, nagyon megbízható figura, lomot sosem árul.
Egy fesz. szabályzót, egy KTM Enduro dzsekit, és egy Gualdi kéményt az LC4-esemre már én is vettem tőle.
Vagy a másik lehetőség, hogy keresd itt Petyát, szerintem ő is tud neked segíteni, biztosan van neki ilyen, ő a mi "házi boltosunk". :)
Üdv,
pancel[/quote]
Akkor megkeresem itt Petyát, hátha tud segíteni! Köszönöm még egyszer!
Üdv.: Attila