szabcsab írta:
Szilu írta:
A moci 2002-es.
Dani te nagy király!
Úgy idiótázol le másokat hogy fingod sincs mi történt.
Amúgy valóban nem kenem vágom a motorikus dolgokat,mint te alapítótag übermájer,ezért vittem el szerelőhöz.Azt hittem ez a fórum azért van hogy segítsenek az ilyen "idiótáknak" ahogy fogalmaztál mint mi.
Az értelmes segítőkész válaszokat továbbra is nagyon várom,de a kioktatós idiotázós válaszokat ha lehet ne.
Előre is köszönöm.
Szia!
Először is sajnálom, hogy az első benyomásod a fórumról Dani parasztos stílusának köszönhetően nem a legkellemesebb!
Mivel most regisztráltál, és rögtön a problémáddal indítottál, mint a legtöbben az újak közül, emiatt nem ismerhetitek az itt fórumozók lelki világát /pl. Dani/.
A tapasztalat az, hogy akik a problémájukkal jelentkeznek, megvannak "sértve", ha 3 percen belűl nem érkezik világot megváltó megoldás a gondjaikra.
Sajnos a fórum ilyen-olyan okokból kifolyólag haldoklik, lassan a Klub sorsára fog jutni, ami már egy ideje MEGHALT!
Ennek köszönhetően olyan csekély a látogatottság, hogy érdemi hozzászóló gyakorlatilag már nincs, csak az aki valamilyen gondal küszködik, de azok nem tudják a sajátjukat sem, nemhogy másét megoldani!
Nem elriasztani akarlak a fórumtól, hanem megvilágítani a jelen helyzetet!
Szabcsabnak, sajnos igaza van. :) Még annyival egészíteném ki, hogy senki sem akar bűnbak lenni, ezért sem írnak az emberek.
Minden esetre én megosztom az én tapasztalatomat.
Nekem 2000 es évjárató EXC 250-esem van. Ahogy néztem, a karbi ugyan az mindkettőben. Ha nincs meg a manul neked, akkor innen le tudod tölteni:https://www.dropbox.com/s/kfgdwqt8x13oslb/KTM_Manual_engine_250_380_1999_2003_english.pdf
Nekem sem pörgött ki, most 162-es fúvóka van benne, de igazából az sem oldotta meg ezt a ledadogós problémámat. Ami nálam a megoldás volt, hogy leengedtem a tűt egyel lejjebb. Gyakorlatban a súberen a zégert egy feljebb teszed, így mélyebbre tud süllyedni a hüvelyben a tű. Ez megszüntette a dadogást, kipörgött rendesen és az olajat is kevésbé köpi.
Ez ugyan nem megoldás a megszorulásra, ott annyit tudok elképzelni, hogy a nagy hőterheléstől kitágul, majd mikor visszahül, újból jó lesz, de a szakik biztos meg tudják mondani.
Remélem valamit tudtam segíteni :)
Ha van fejlemény, töltsd fel, mert kíváncsi vagyok.