xerxesz írta:
Képzeljétek el, meghülyült a Tripmasterem. Ma jöttem haza a Balcsitól, amikor békésen 110 körül motorozva lepillantottam, és észrevettem, hogy fura számokat ír ki sebességként. A legtöbb, amit sikerült elkapnom az 759 volt. Elég gyorsan váltogatva ugrált. Először reméltem, hogy csak a sebességbe hülyült bele, de aztán összevetettem a megtett km-t is a GPS-el, és az sem stimmel: 10 km alatt ~13-14km-t tettem meg a Tripmaster szerint. Mostanában 2 dolog történt a motorral. Az egyik, hogy felszereltem a GPS-t, de azt a lámpa tápjára kötöttem, nem hinném, hogy köze van ehhez. A másik, az új első kerék, ami a mágnes miatt kötődik ide, de szerintem ehhez megintcsak semmi köze. Valaki látott ár ilyesmit?? Mondjuk lassan úgyis meglesz a 45.000km (most egy kicsit gyorsabban

) és akkor megyek Ócsára megkérdem.
Nekem is csinált egyszer ilyet még az EXC-n a km-óra, dh szakvéleménye alapján vezetéket+vevőt (egybe van ugye építve) cseréltem, ezzel a probléma meg is lett oldva. Mondjuk hogy mi a bánat kerül 8xxx Ft-ba egy ilyen vackon (1 db relé, ~1,2 m vezeték, 2 db csatlakozó), azt máig nem tudom, de majd úgyis jön Stunt és jól megmagyarázza...