Bandi írta:
Hali!
Először is Üdv itt a fórumon! Örülök, hogy megjelentél, mint első határon túli! Ezt nem értem miből gondolod, hogy nem adhatunk tanácsot......stb.
Kaptál ezen a fórumon nem is egyet nem?
Sőt örömmel látunk itt vagy a találkozóink alkalmával.
A havi sarc pedig kb.( egy doboz cigi, egy nagyméretű tégla, 2l benzin...stb.), és pont azon dolgozunk, hogy ezért az óriási összegért minél nagyobb támogatást, kedvezményeket, VIP lehetőségeket kapjanak a klubtagok különféle KTM által szervezett rendezvényeken.
....hogy mást ne említsek szeptemberben a Hungaroringen lesz a KTM fesztivál.
Az alapszabály tényleg eléggé nyers, hivatalos, de még így sem tetszett a Tisztelt Bíróságnak, még így is visszadobták hiánypótlásra.
...bocs az OFF-ért, de a tisztánlátás kedvéért azért nem árt tájékoztatni a leendő klubtagokat.
Cigi stb. mind meglessz...Ha elöbb nem hát a Hungaron tuti találkozunk és akkor mindent megprobálok meghálálni nektek!Még talán az uj paripám is kölcsön adom 1 körre majd...izetlen tréfa volt igaz,pláne nektek akik annyit dolgoztok az egészen meg megprobáljátok összetartani a terepes motoros társadalmat.Jotanácsot is kaptam amennyi a csövön kifér és köszi mindért,mindenkinek.Megfogadom...Legyetek jok és csak igy tovább!Sokat tanultam töletek.Vicc volt az egész ennyi.Bocs,ha valakit megbántottam,vagy félreérthetöre sikeredett talán....