KTM Klub fórum

Magyarországi KTM-esek és KTM szimpatizánsok virtuális talákozóhelye...
Pontos idő: 2025 máj. 04, 5:55

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 54 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: MOTORT ! keresek segitsetek KTM TAGOK
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01, 16:30 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

KTM CROSS MOTOR ÉRDEKELNE 4 ÜTEMŰ 450 SX HA TUD VALAKI OSZTRÁK NET CÍMET AHONNAN TUDNÉK BEHOZNI AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM. VAGY VALAKINEK TALÁN KURVA OLCSÓN NINCS EGY ? KTM ÜDVÖZLETEM MINDEN KTM RAJONGÓ TÁRSAMNAK. DJ KOBY

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01, 18:29 
Törzstag
Törzstag

Koby www.ebay.de szarér húgyér vannak karcmentes motorok!! nézd meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: MOTORT ! keresek segitsetek KTM TAGOK
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 01, 19:49 
Alapító tag
Alapító tag

Varga Kálmán írta:
TUD VALAKI OSZTRÁK NET CÍMET AHONNAN TUDNÉK BEHOZNI

http://www.1000ps.at/
http://www.2radboerse.at/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 14, 19:08 
Törzstag
Törzstag

Keresek 525 vagy 450 ECX-t 2003-2004 es évjáratut,max 1,2 mill-ig.Ha valaki tud jelezzen.Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 14, 21:29 
Alapító tag
Alapító tag

Jimmy írta:
Keresek 525 vagy 450 ECX-t 2003-2004 es évjáratut,max 1,2 mill-ig.Ha valaki tud jelezzen.Köszi

Mi folyik itt, kiürült a kereskedésed :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 15, 11:49 
Törzstag
Törzstag

szabcsab írta:
Jimmy írta:

Megnyertem a lottó ötöst,és most bevásárolok hogy legyen tartalék motor ha esteleg valamelyik tönkremegy!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 15, 18:47 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Jimmy írta:
szabcsab írta:
Jimmy írta:

Megnyertem a lottó ötöst,és most bevásárolok hogy legyen tartalék motor ha esteleg valamelyik tönkremegy!
Én nem eladtam hanem már vettem motort. Jimmy figyelj már jobban oda.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Kálmán 2007 márc. 10, 18:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 15, 19:41 
Törzstag
Törzstag

Varga Kálmán írta:
Jimmy írta:
szabcsab írta:
Jimmy írta:

Én nem eladtam hanem már vettem motort. Jimmy figyelj már jobban oda.

Na ezt most nem igazán értem??????????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 15, 20:06 
Alapító tag
Alapító tag

ezt néztétek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 15, 20:12 
Törzstag
Törzstag

Első motor lesz a srácnak.Nézegette az SX-eket,de én szeretném lebeszélni róla.Inkább az EXC,ha már ekkora motorot akar elsőre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 16, 8:57 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Jimmy írta:
Első motor lesz a srácnak.Nézegette az SX-eket,de én szeretném lebeszélni róla.Inkább az EXC,ha már ekkora motorot akar elsőre.
Furi lenne Jimmy nem ha elsőre akarnék 450 sx-et nem már volt egy YAMAHA DT 125 R ,YAMAHA YZ 250 ,EGY SUZUKI DRZ 400 E, SZERINTEM MOSTMÁR ILLIK NAGYOBBAT VENNI AZÉRT VETTEM SX 450. MERT CROSSOZNI SZERETEK A LEGJOBBAN DE ENDÚROZNI IS SZERETEK. VÁGOD ÉS NEKED MILYEN LOVAID VANNAK GURUKÁM ? AZT VÁGOM HOGY NEM SEMMIK LEHETNEK. DJ KOBY ÜDVEL

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 16, 22:47 
Törzstag
Törzstag

Hát szerintem mi elbeszéltünk egymás mellett.Én az egyik cimborámnak kerestem motort,és rá mondtam hogy első motornak lesz!
Egyébként ma vettünk neki egy 525 exc-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 16, 23:19 
Alapító tag
Alapító tag

Jimmy írta:
Hát szerintem mi elbeszéltünk egymás mellett.Én az egyik cimborámnak kerestem motort,és rá mondtam hogy első motornak lesz!

Sz@r lesz neki, ha kinövi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 16, 23:24 
Törzstag
Törzstag

mic71 írta:
Jimmy írta:

Na az szerintem nem mostanában lesz!Én hiába beszéltem neki,nem hallgat az okosabbra!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 16, 23:28 
Alapító tag
Alapító tag

Jimmy írta:
mic71 írta:
Jimmy írta:

Na az szerintem nem mostanában lesz!Én hiába beszéltem neki,nem hallgat az okosabbra!

Majd hamar megtanulja a finom gázkezelést, kb, mint én :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: A KTM 525 EXC HOZZÁSZOLÁSOM
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17, 7:49 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

HELLÓ JIMMY HA AZ 525 ENDÚRÓVÁLTOZATA IS OLYAN JÓ KIS NYERS MINT AZ SX VÁLTOZATOK. AKKOR KAPASZKODHAT A KORMÁNYBA. MINT ÉN MIKÓR A SUZUKI DRZ-T UJJONAN MEGVETTEM ÉS NEM VETTEM LE AZ ÜLÉSRŐL A FÓLIÁT. MONDVA HOGY ADDIG SEM KOPIK LEGALÁBB AZ ÜLÉSRŐL AZ ÍRÁS. ÉS MAJD LEJÖN ÚGYIS A FÓLIA MAGÁTÓL. A LÉNYEG A LÉNYEG AZ ELSŐ GÁZHÚZÁSNÁL A NYEREGBŐL HÁTRA CSUSZTAM ÉS EZT MEGUSZVA. MAGÁLTAM ÉS A AZ UTSZÉLÉRE ÁLVA LESZAGGATTAM A FÓLIÁT. EGYÉBKÉNT HA MEGKÉRDEZHETEM HÁNY PACI VAN AZ 525 EXC-BEN ? ÉN IS EXC AKARTAM CSAK A SULYKÜLÖMBSÉG ÉS A DINAMIKA MIATT MARADTAM AZ SX-NÉL. CSÁKÓ

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17, 13:14 
Törzstag
Törzstag

Hát őszintén mondom hogy fogalmam sincs mennyi lóerő lehet!Azt tudom hogy a régi 520 EXC-m átfuvókázva,WRP kipuff rendszerrel Kb 60 ló volt.De az 525-EXC szvsz nincs annyira erős mint az volt.Még annó én is nézegettem az SX-eket,de endúrózni nem igazán felelt volna meg.Ahogy látom te inkább cross pályán motorozol,oda meg jobb az SX.De szerintem elég nehezen kezelhető motor.Nekem az 520-al is az volt a bajom.Az 525 egy kezesbárány ahhoz képest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17, 13:16 
Törzstag
Törzstag

mic71 írta:
Jimmy írta:
mic71 írta:
Jimmy írta:

Majd hamar megtanulja a finom gázkezelést, kb, mint én :)

Azon aggódott reggel hogy vegyen-e fel pulóvert ha délután kimegyünk kerülni.Mondtam neki hogy úgyis kimelegszik mire 17 szer felállítja a motort,úgyhogy felesleges a kabát. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Én is hasonlora pályázok...
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17, 23:59 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Exc, 4t,250-400ccm,van rá 1-1.3mill-ám...Segitsetek!Eddig csak 1 125ccm DT-m volt.Jo társam volt 6 évig soha semmi gond nem volt vele!Még az Adrián is jártunk+utassal.De most 1 vérbeli sportgépre vágyok!Olvasgattam ki mit ir,sok duma megy a dologrol,de nem tudom mire számithatok 1 exc-vel..?Sokat gurulnék vele,nem "sajnálnám" az tuti!És mindez mennyibe fáj?!A szervizek,az uj dugo stb...Ti mennyit költetek a moci árán kivül még rá, mondjuk évente :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Én is hasonlora pályázok...
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18, 0:35 
Alapító tag
Alapító tag

Bandi írta:
Exc, 4t,250-400ccm,van rá 1-1.3mill-ám...Segitsetek!Eddig csak 1 125ccm DT-m volt.Jo társam volt 6 évig soha semmi gond nem volt vele!Még az Adrián is jártunk+utassal.De most 1 vérbeli sportgépre vágyok!Olvasgattam ki mit ir,sok duma megy a dologrol,de nem tudom mire számithatok 1 exc-vel..?Sokat gurulnék vele,nem "sajnálnám" az tuti!És mindez mennyibe fáj?!A szervizek,az uj dugo stb...Ti mennyit költetek a moci árán kivül még rá, mondjuk évente :?:

Ha végigolvastad a hozzászólásokat, akkor azt hiszem világos előtted, hogy egy EXC-t - bármennyire szeretnéd is - nem fogsz tudni annyi mindenre használni, mint a kis DT-t! Pl. az Adriát, meg az utast azt egyből el is felejtheted...
Szóval szerintem csak akkor vegyél ilyet, ha azt a sok gurulást 90%-ban terepen ejtenéd meg, ha ennél többet mennél aszfalton, akkor egy nagyobb 2T-t, de leginkább egy LC4-et ajánlanék.

Nagyjából két évvel ezelőtt én is hozzád hasonló cipőben jártam, nekem végül egy 625 SC-re esett a választásom és azt hiszem sikerült vele a legjobb kompromisszumot megtalálnom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: HELLÓ BANDERASZ DJKOBY VAGYOK CSAK AJÁNLHATOM !
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18, 7:37 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

HA EGY TURÁZNIVALÓ ÉS EGY VÉRBELI ENDÚRÓK AKARSZ AMI EG UTASSAL IS TUD TELJESÍTENI. ÉS NAGYON KEVESET AKARSZ KÖLTENI A GÉPEDRE. AKKOR A LEGJOBB MEGOLDÁS HA VESZEL EGY 2005-ÉVJ SUZUKI DRZ 400 E TIPUSÚ VERSENY ENDÚRÓT. DE HA TUTÁZNI SOKAT HASZNÁLNÁD AKKOR EGY DRZ 400 S-TIPUST JAVASOLNÉK HIDDEL EZ A LEGJOBB VÁLASZTÁS. NEKEM IS VOLT EGY ÉV KÉT HÓNAPOT HASZNÁLTAM CROSSOZNI ENDURÓZNI MUNKÁBAJÁRNI. ÉS AGUMIKON AZ OLAJCSERÉN KÍVÜL AZ ÉG ATTA VILÁGON SEMMIT NEM KELLET RÁKÖLTENI. NEM FOGSZ BENNE CSALÓDNI SOHA. JA ÉS ÖNINDÍTÓS IS. BÁRHOGY IS DÖNTESZ JÓ VÁLASZTÁST KÍVÁNOK. DJKOBY

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18, 8:39 
Törzstag
Törzstag

Ha tényleg igényteleln motort akarsz,akkor DRZ.Az hogy ki mennyit költ rá,az csak is attó függ mennyire használja az ember! Az EXC szerintem csak endúrózni jó,meg esetleg cross pályás lightos gurulásra.A kétszemélyes aszfalton Balatonkörbejáró túrát meg el lehet felejteni!Én egyszer mentem 40 km-t supermoto kerékkel aztán tyúkszem nött a seggemre.Szóval 125 ös DT után bőven jó a DRZ,sőt!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: köszi mindenkinek máris sokat segitettetek!!!
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19, 22:23 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

igen.Látókörben van a DRZ.És csakis az E!Barátnö az gurul majd utánnnam a jó kis Dt-vel amint meglesz a jogsija,mert hogy Ö vette meg tölem a paripát!No ehhez mit szóltok?Nagyon jó kiscsaj!Crossozni tuti nem fogok vele,de kocsi@utánfutós felállásban utazgatnék vele aszfalton aztán 1-2 hegyet körbe karikázni Drz-vel sem lenne semmi.Teljesen meglepödtem egyébként a hozzászólásaitokon!Talán én vagyok Ktmklub-on a legnagyobb KTM fan!?1 szó mint 100 tetszik a DRZ ,de 1 KTM az egészen más világ-gondolom én aki még csak nem is vezettem soha KTM-t... :!: Igazi KTM gyogyós vagyok az az igazság.És tudom-sejtem,hogy bele fog törni a bicskám az EXC-be...LC4 lenne az okos megoldás,de azzal dagonyázni???Meg tul nagy,nehéz.Nem tudom...Pillanatnyilag.igen.DRZ.Az lenne a legésszerübb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: köszi mindenkinek máris sokat segitettetek!!!
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19, 22:50 
Alapító tag
Alapító tag

Bandi írta:
igen.Látókörben van a DRZ.És csakis az E!Barátnö az gurul majd utánnnam a jó kis Dt-vel amint meglesz a jogsija,mert hogy Ö vette meg tölem a paripát!No ehhez mit szóltok?Nagyon jó kiscsaj!Crossozni tuti nem fogok vele,de kocsi@utánfutós felállásban utazgatnék vele aszfalton aztán 1-2 hegyet körbe karikázni Drz-vel sem lenne semmi.Teljesen meglepödtem egyébként a hozzászólásaitokon!Talán én vagyok Ktmklub-on a legnagyobb KTM fan!?1 szó mint 100 tetszik a DRZ ,de 1 KTM az egészen más világ-gondolom én aki még csak nem is vezettem soha KTM-t... :!: Igazi KTM gyogyós vagyok az az igazság.És tudom-sejtem,hogy bele fog törni a bicskám az EXC-be...LC4 lenne az okos megoldás,de azzal dagonyázni???Meg tul nagy,nehéz.Nem tudom...Pillanatnyilag.igen.DRZ.Az lenne a legésszerübb...

Annyi rosszat hallottam csak a DRZ-rol, hogy a blokkja ket oldalt nagyon vekony anyagbol van, ha eldolsz vele es pl a sebvalto kar behajlik, mint a konzervnyito fogja felszabni. Arra lehet kapni blokvedot, azt tegyel ra ha ez lesz a dontesed.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: djkoby - bandihoz
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19, 23:31 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

helló te nagy ktm fann !!! NE BÁND HA EXC-T VESZEL HA MEGFELELŐEN ÁPOLD ÉS RENDSZERESEN OLAJAT CSERÉLSZ RAJTA. AKKOR NINCS VELE GOND. JA ÉS AZ MÁR TÉNYLEG 1 AZ 1-BEN TOO RACE (VERSENYKÉSZ) GÉP.EGYÉKPÉNT AKKOR MÁR KETTEN VAGYUNK FANATIKUSOK. MERT KA BEMEGYEK A MOTOBOLTBA MINDJÁRT AZT KÉRDEZEM HOGY VAN E VALAMI KTM CUCCUK. DE BÁRMI (KULCSTARTÓ,NYAKBAAKASZTÓ,POLÓ,CIPŐ,GATYA,STB).
SZÓVAL HAJRÁ KTM BETYÁR. GOO GOO GOO !!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ktm-betyárok
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19, 23:40 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Hát ez jól esett!Köszi.Én is ilyen vagyok...Eddig tök gáznak tartottam mert Yamahával járkáltam és KTM-es cuccokat vásárolgatni hozzá..?bohoc vagyok de azé annyira nem!És mégis vettem a nyáron 1 KTM-es strand gátyót,megtört a jég!Elég szépen fel is szerelkeztem mostanig...És DRz-re esik még a végén a választás..?Nem.De tudod mit?Mindegy.Élvezni fogom a motorozást akár,hogy is lesz.akár sárga,akár narancs szinü lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ktm
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 8:24 
Klubtag
Klubtag

ócsán van 1 szép 450exc 2005-ös
29/378 578

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: djkoby - bandihoz
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 9:48 
Alapító tag
Alapító tag

Varga Kálmán írta:
helló te nagy ktm fann !!! NE BÁND HA EXC-T VESZEL HA MEGFELELŐEN ÁPOLD ÉS RENDSZERESEN OLAJAT CSERÉLSZ RAJTA. AKKOR NINCS VELE GOND. JA ÉS AZ MÁR TÉNYLEG 1 AZ 1-BEN TOO RACE (VERSENYKÉSZ) GÉP.EGYÉKPÉNT AKKOR MÁR KETTEN VAGYUNK FANATIKUSOK. MERT KA BEMEGYEK A MOTOBOLTBA MINDJÁRT AZT KÉRDEZEM HOGY VAN E VALAMI KTM CUCCUK. DE BÁRMI (KULCSTARTÓ,NYAKBAAKASZTÓ,POLÓ,CIPŐ,GATYA,STB).
SZÓVAL HAJRÁ KTM BETYÁR. GOO GOO GOO !!!

Itt a sracok eleg nagy KTM fanok, de nem narancs latasuak. Bandinak amilyen tanacsot adtak az tokeletesen az O igenyeinek megfelelo motorra valo ravezetes. Ugy tapasztaltam, hogy a realitas talajan maradva jobban jar a felhasznalo.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 10:22 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Nekem meg van egy 2006-os EXC-m 23 üzemórával eladó... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: djkoby - banderaszhoz
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 11:14 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

[color=orange][color=green]ÉN IS UGY VOLTAM HOGY A SORREND MOTOR VÁSÁRLÁSNÁL SUZUKI RMZ 450, YAMAHA 450 F,AZTÁN A VÉGÉRE A KTM 450 SX DE MIKÓR ELINDULTUNK OSZTRÁKBA ÉS TÉRKÉP SZERINT A KTM VOLT (HÁL ISTENNEK)AZ ELSŐ. ÍGY AZT NÉZTÜK MEG ELSŐNEK. ÉS MIKÓR KIPROBÁLTAM AZ ADRENALIN FELSZÖKÖTT BENNEM. ROHADT NYERS VOLT A DRZ-HEZ KÉPEST ÉS AZT MONTAM NEM ÉRDEKEL A SOK NEGATÍV VÉLEMÉNY A SZIVEMRE HALGATOK. IGY VÉGRE ÉN IS TUTI KTM FAN LETTEM IGY. TELJESEN. EGYÉBKÉNT AZ ÉLVEZET A LÉNYEG. UGYANIS A KTM-MEL SOKKAL LASSABB VAGYOK A PÁLYÁN. PERSZE AMIATT MERT MINDIG A TUL SOKK GÁZADÁS ÉS A KEMÉNY KUPLUNGOLÁS MIATT. (DE AZT IS GONDOLOM HOGY A HIDRAULIKUS KUPLUNG MIATT IS HOGY NEM SZOKTAM MÉG HOZZÁ).ERRE A KÉRDÉSRE JIMMY-TÖL KÉRNÉK VÁLASZT.
MERT SZERINTEM ETTŐL ÉRZŐDIK ERŐÖSSEBNEK A KTM. ÜDV BANDI LÉGY VÉRBELI TAG TE IS. ÜDV DJKOBY.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 11:57 
Törzstag
Törzstag

Bandi. Nekem ktm előtt volt drzm is.. motorikusan megbízható. csak böszme nehéz. Túrázásra barátnővel pont megfelel.De ez azért nem egy sx ktm az biztos!

szerintem jól gondold meg mire akarod majd használni! azért drz vel nagyobb túrákat thetsz majd a csajoddal! hatótáv és szervízintervallum szempontjából biztos drz nél a pont!

viszont ha be akarsz merészkedni a durvába" oda nemárt egy vadabb és strpabíróbb motor! mondjuk lehet elég exc is!

azt is vedd figyelembe hogy az exc n és a drz- lehet rendszámos lesz így a forgalomban is részt vehettek vele... míg az sx -et csak futón vagy szállító járművel vagy lábon terepen tudod mozgatni...mivel arra is való!

nem semmi a csajod hogy megy veled hajtani! de azt azért fel kell mérned ,hogy főképp földutakon csapásokon fogtok együtt hajtani..(bár kituggya):)) lehet a csajod bevállal mindent...

erre lehet jobb lenne drz ...itt inkább az is szempont lehet ,hogy azt keveset kell majd szervizelgetni... míg egy ktm -re azért jobban oda kell majd figyelni! érzékenyebb a gondozatlanságra..

egyébként amennyiért a drz-k mennek ...nagyon pöpec sx et kapsz!

én egyévesen annyiért adtam el amennyiért vettem.elég jól tartja az árát. míg ktm egy két évesen sokat veszít az árábol és attól még majdnem újat is kifoghatsz 800000 -1000000 közt..vagy még olcsóbban is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: djkoby - banderaszhoz
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 13:24 
Törzstag
Törzstag

Varga Kálmán írta:
[color=orange][color=green]ÉN IS UGY VOLTAM HOGY A SORREND MOTOR VÁSÁRLÁSNÁL SUZUKI RMZ 450, YAMAHA 450 F,AZTÁN A VÉGÉRE A KTM 450 SX DE MIKÓR ELINDULTUNK OSZTRÁKBA ÉS TÉRKÉP SZERINT A KTM VOLT (HÁL ISTENNEK)AZ ELSŐ. ÍGY AZT NÉZTÜK MEG ELSŐNEK. ÉS MIKÓR KIPROBÁLTAM AZ ADRENALIN FELSZÖKÖTT BENNEM. ROHADT NYERS VOLT A DRZ-HEZ KÉPEST ÉS AZT MONTAM NEM ÉRDEKEL A SOK NEGATÍV VÉLEMÉNY A SZIVEMRE HALGATOK. IGY VÉGRE ÉN IS TUTI KTM FAN LETTEM IGY. TELJESEN. EGYÉBKÉNT AZ ÉLVEZET A LÉNYEG. UGYANIS A KTM-MEL SOKKAL LASSABB VAGYOK A PÁLYÁN. PERSZE AMIATT MERT MINDIG A TUL SOKK GÁZADÁS ÉS A KEMÉNY KUPLUNGOLÁS MIATT. (DE AZT IS GONDOLOM HOGY A HIDRAULIKUS KUPLUNG MIATT IS HOGY NEM SZOKTAM MÉG HOZZÁ).ERRE A KÉRDÉSRE JIMMY-TÖL KÉRNÉK VÁLASZT.
MERT SZERINTEM ETTŐL ÉRZŐDIK ERŐÖSSEBNEK A KTM. ÜDV BANDI LÉGY VÉRBELI TAG TE IS. ÜDV DJKOBY.

Hát én is elég nagy KTM rajongó vagyok (habár KTM-es strandgyatyám nincs :D )de az SX vagy EXC tipusok nem igazán a túrázásra valók,hanem a keményebb crossozásra iletve endurózásra.Engem sem érdekelt a sok negatív vélemény,pedig azt mondták a KTM a Költsél Többet Motorra szavak rövidítése. :D Azmeg tényleg igaz hogy a DRZ deknije papírból van,én láttam már olyat is nem egyet,amelyiket megette fagyálló!De persze a KTM-nek is vannak gyerekbetegségei,de kit érdekel?Ez egy ilyen sport!!!!!!!

Szerintem nem a kuplung miatt vagy lassabb,hanem a nehezebb kezelhetőség miatt.Meg nem kevés idő összeszokni a motorral (nekem kellett 3-4 hónap mire az 520 at megszoktam).A mostani sokkal lágyabb (525 EXC) nem annyira brutális.Már most gyorsabb vagyok vele mint a régivel,pedig annyira nem sokat mentem még vele.Sok esetben egy gyengébb motorral gyorsabban lehet menni,mint egy erősebbel A kuplungról nem tudok mit mondani,lehet hogy van benne valami igazságod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 18:06 
Törzstag
Törzstag

Szevasztok!

Valaki nem tud papírok nélküli EXC 520/525-öst???
Reális áron max 900eft.
de ha drágább az se baj írjátok meg!(legfeljebb lealkudom):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: exc
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 18:17 
Klubtag
Klubtag

hali,tudok 1 2003-as 520-ast rendszámos 1000000ft-ért

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 19:34 
Törzstag
Törzstag

Egy SX-et lehet hogy tudok.Ha érdekel megkérdezek róla mindent.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: exc
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 21:21 
Alapító tag
Alapító tag

Kami írta:

2003-as 520-as? Az érdekes, mert 520-ast csak 2002-ig gyártottak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: KTM
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 21:24 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Köszi srácok tényleg sokat segitetek.Ugy egyébként mindezzel tisztában vagyok csak könnyebb lesz igy végül meghozni a jo döntést(DrZ féle dekli baj orvoslása tuti meg lesz ha az lesz...Köszi)...SX nem.A cross távol áll tölem!Mindenképp rendszámos kell.Van az öregemnek kocsija meg utánfutó is hozzá amin szállitanám ide-oda de nem...Exc.
:twisted:

Más.
Elképzelhetö szerintetek,hogy olyan paripára bukkanhatok ami exc 1-2 éves és még nem volt forgalomban?Teszt moci volt,vagy verseny paripa ilyesmi,és nem regisztrálták le,de használták.Mert,hogy külföldi állampolgár vagyok-szerbia-és jo lenne errol a vasról áfá-t visszaigényelni a határon...Pénz beszél-kutya ugat.Köszi.

Megint más...exc
Én valami kisebbre gondoltam,max 400.,de látom itt föleg 520,525 ami szerepel...Talán hagynom kéne magam rádumálni az "oriás"-ra..?Nekem a 250 4t a kiindulopont...Meg még áfa vissza!Sokat akar a szarka..?

Minden jot,széles utat-kormányt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: KTM
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 22:10 
Alapító tag
Alapító tag

Bandi írta:
Elképzelhetö szerintetek,hogy olyan paripára bukkanhatok ami exc 1-2 éves és még nem volt forgalomban?

Kb. 1 éve volt pár KTM (többek között EXC-k), akkor 2-3 éves "beragadt" modellek 0 km-vel Szentesen, az azóta már nem hivatalos viszonteladónál elég jutányos áron. Gondolom máshol is előfordulhat ilyen.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20, 22:36 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

faki írta:
Bandi írta:
Elképzelhetö szerintetek,hogy olyan paripára bukkanhatok ami exc 1-2 éves és még nem volt forgalomban?

Kb. 1 éve volt pár KTM (többek között EXC-k), akkor 2-3 éves "beragadt" modellek 0 km-vel Szentesen, az azóta már nem hivatalos viszonteladónál elég jutányos áron. Gondolom máshol is előfordulhat ilyen.

KÖSZI.(Mellesleg most olvasgatom a klub-szabályzatot és lám,én teljesen jogtalanul szivom az infót magamba!Lopó lettem itt is.Nem is értem hogy lehettem klub tag?Vagy ez nem az?Hogy regisztrálódtam,nem tudom de most ssssssssssssssss.....Itt sem vagyok.Nem adhattok jo tanácsot külföldi motoros kollégáknak?Tudtátok?Meg valami kártya is kéne,hogy legyen amiért havi sarcot fizetünk...Mármint,hogy ti KTM-esek nekem mocim sincs!Se letelepedési eng.,se tartozkodási még csak vizumom sincs Hu.-ba.De majd lesz.Ja.18 rég elmultam....Vállalom!) :lol: :) :D :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 0:31 
Titkár
Titkár

Bandi írta:
Mellesleg most olvasgatom a klub-szabályzatot és lám,én teljesen jogtalanul szivom az infót magamba!Lopó lettem itt is....

NE aggódj, nem lettél lopó. A klubtagság meg a fórum az két külön dolog, habár összekapcsolódik. Plánehogy még igazából meg sincs a klub.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 9:50 
Alapító tag
Alapító tag

Bandi írta:
Meg valami kártya is kéne,hogy legyen amiért havi sarcot fizetünk...

Szerinted hogy is kellene működnie? Fizessen valaki neked/nekünk, hogy klubtagok legyünk? :roll:

A fórum meg nem kötött a klubtagsághoz, mint ahogy Xerxesz is írta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: exc
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 9:59 
Törzstag
Törzstag

Kami írta:

tudsz valami elérhetőséget írni??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 10:00 
Törzstag
Törzstag

Jimmy írta:

CSAK is EXC!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 10:09 
Törzstag
Törzstag

Most hívtam fel egy srácot!
exc520 '01' adna hozzá "sm" szettet+2 garnitúra sm gumit az sm szett az öntött alu, nem drótküllős a hasznaltauto. hu-n megtaláljátok

bárkinek bármilyen infója van a géppel kapcsolatban kérem jelezze
(nekem annyit sikerült megtudni róla hogy ette az olajat a masína és dugót cserélt benne a tulaj +a 2 szívó szelep be volt verődve.szelepszárszimeringeztette+kuplungot cserélt)
De sm szett nélkül hoznám így a sráccal már félig sikerült megeggyezni az árban....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 11:09 
Site Admin
Site Admin

Bandi írta:
Nem adhattok jo tanácsot külföldi motoros kollégáknak?Tudtátok?Meg valami kártya is kéne,hogy legyen amiért havi sarcot fizetünk...Mármint,hogy ti KTM-esek nekem mocim sincs!Se letelepedési eng.,se tartozkodási még csak vizumom sincs Hu.-ba.De majd lesz.Ja.18 rég elmultam....Vállalom!) :lol: :) :D :lol:

Hali!

Először is Üdv itt a fórumon! Örülök, hogy megjelentél, mint első határon túli! Ezt nem értem miből gondolod, hogy nem adhatunk tanácsot......stb.
Kaptál ezen a fórumon nem is egyet nem?
Sőt örömmel látunk itt vagy a találkozóink alkalmával.
A havi sarc pedig kb.( egy doboz cigi, egy nagyméretű tégla, 2l benzin...stb.), és pont azon dolgozunk, hogy ezért az óriási összegért minél nagyobb támogatást, kedvezményeket, VIP lehetőségeket kapjanak a klubtagok különféle KTM által szervezett rendezvényeken.
....hogy mást ne említsek szeptemberben a Hungaroringen lesz a KTM fesztivál.
Az alapszabály tényleg eléggé nyers, hivatalos, de még így sem tetszett a Tisztelt Bíróságnak, még így is visszadobták hiánypótlásra.

...bocs az OFF-ért, de a tisztánlátás kedvéért azért nem árt tájékoztatni a leendő klubtagokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 12:14 
Törzstag
Törzstag

xr600r írta:
Jimmy írta:

CSAK is EXC!!

Azt is tudok egyet.EXC 520 2002-es,makulátlan állapotban.Egy igazi motorbuzié volt.Minden motorozás után mosta meg törölgette vagy 2 órát.Van hozzá egy rakat tartalék idom,meg mindenféle szarság ami egy endurón lehet.Kartervédő,kézvédő,kitáska,sport dob,red bullos idom szett, meg minden szar.1,1 mill ért oda adná a srác.És ez a motor tényleg KIFOGÁSTALAN !!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 15:43 
Törzstag
Törzstag

Jimmy írta:
xr600r írta:
Jimmy írta:

CSAK is EXC!!

Azt is tudok egyet.EXC 520 2002-es,makulátlan állapotban.Egy igazi motorbuzié volt.Minden motorozás után mosta meg törölgette vagy 2 órát.Van hozzá egy rakat tartalék idom,meg mindenféle szarság ami egy endurón lehet.Kartervédő,kézvédő,kitáska,sport dob,red bullos idom szett, meg minden szar.1,1 mill ért oda adná a srác.És ez a motor tényleg KIFOGÁSTALAN !!!!!!!!!!

én találtam benne egy kifogásolhato dolgot pl.: ÁR
Most mondhatjátok azt hogy válogatós vagyok de nincs rá annyi keret.
+ha amortizálom akkor legalább nem egy 1,1M-s hanem "csak egy 900 vagy kicsitvel olcsóbb gépet , Tudom állapot NEM Mind1.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 18:02 
Törzstag
Törzstag

Ha látnád és ismernéd a motort nem kifogásolnád az árát!!!De te tudod.Majd ráköltöd az a 3 kilót vagy többet.Csak az nem mind1 hogy amíg javítgatják a szervízbe szét b@sz az ideg hogy nem tudsz motorozni.De nézd meg,aztán lehet hogy tényleg szerencséd van és kifogsz egy jó paripát.Az meg teljesen mind1 hogy 900 ezret vagy 1,1 mill-t dobálsz a sárba,az alkatrész ugyanannyiba kerül mindegyikhez!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 19:14 
Törzstag
Törzstag

Jimmy írta:
Ha látnád és ismernéd a motort nem kifogásolnád az árát!!!De te tudod.Majd ráköltöd az a 3 kilót vagy többet.Csak az nem mind1 hogy amíg javítgatják a szervízbe szét b@sz az ideg hogy nem tudsz motorozni.De nézd meg,aztán lehet hogy tényleg szerencséd van és kifogsz egy jó paripát.Az meg teljesen mind1 hogy 900 ezret vagy 1,1 mill-t dobálsz a sárba,az alkatrész ugyanannyiba kerül mindegyikhez!

találtam egy 525-öst a közelben 04-es 1,05M ért a tulaj azt mondja az ár "képlékeny"!
bízok benne hogy nem egy szétcsapott gép lesz!

Köszönöm a segítséget mindenkinek! (eddig)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: exc
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21, 21:13 
Klubtag
Klubtag

az 520 ast ócsán megtudjátok nézni a jövő héten már ott lessz a szalonban,vagy a gazdájának a száma:70/2092616

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 54 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]