balazska írta:
Bandi
A KTM féklámpa kapcsolót nem fogod tudni berakni,mert 10x1-es a DRZ csavarja pedig 10x1.25-ös. Én már néztem az S-es kapcsolóit,de se a karnál,se a pedálnál nincs meg a helye.
Hat ez sz_r ügy.
Egyepkent arra gondoltam,hogy elég lenne az is ha csak a hatsó lábpedálra raknék kapcsolót mégpedig olyat mint a Yamaha Dt-men volt.Hétvégén találkám lesz 1 Dt-vel majd jól szemügyre veszem.Ha jól emlékszem a rugóra volt rögzitve ami a pedált visszahuzza eredeti állapotába fékezes után.Egyszerü.Olyan 3x1 cm-s kis dobozka kampoval a végen amit a pedalhoz kell rögziteni ugy hogy ha mast nem lyukat furok bele.Dobozkaba bekötöm a vezeteket és ha a pedalt lenyomom kihuzodik a kampo a dobozbol----lámpa világit.Dobozkát meg majdcsak valahogy rarakom a gépre...No.Ez a terv.Aztan majd ha a Mennyei atya is megsegit...Akkor szolok hogy SIKERÜLT!Sajnos nincs Yamaha képviselet a közelemben per pill de 7v.-n megyek Pestre!Meg nagyon nem ért itt senki semmihez sötét Balkaniak!Itt lehetetlenseg ilyen "spéci" cuccot beszerezni.De azért kaptam az E-re 2 év garanciás szerviz könyvecskét,és szervizbe is csak ugy mint 1 utcai mocit kell hordanom elsö szerviz 1000km,masodik 5000 km stb...66 szor rákerdeztem,hogy biztos meg én nem ugy tudom,meg a könyv is mast ir stb....Nem kell.
Komment?