Szia,
Hát amit a srác ír, az elég nagy sületlenség.
Szegényt vagy átvágták, vagy csak nem értenek hozzá...
Minden motorhoz (legalábbis ami eddig nekem volt) a KTM ad egy karburátor beállítási táblázatot. Itt a karbi 5 változtatható paraméterének értékeit mutatja a magasság és levegő hőmérséklet függvényében.
Mivel a motorok évről évre áltoznak ez is változhat (pld. nekem a 2006-os 300exc és a 2007-es 300exc között is van különbség!!)
Bár még sosem próbáltam, de szerintem a gyárból leküldik emilen ha kéritek, vagy próbáljátok a neten. Fontos tudni a karbi típusát és a motor évjáratát!
Ha nem sikerül papíron megszerezni, akkor marad a hagyományos módszer (de ezt ne várjátok hogy le írjam..

Ahhoz ott kell lenni)! Feltéve ha vannak hozzávaló fúvókák!
Üdv!
Iván
kope68 írta:
Hali Mindenki!
E-mail-ben kaptam a következő szösszenetet, aki tud, legyenszíves segítsen a srácnak!
Köszi!
sziasztok!szeretném megkérdezmi hogy mi a vélaményetek eggy 1997-es évjáratu ktm exc 300 mocirol.Nemrég vettem eggyet de uj volt a dugattyu és ezáltal levolt fojtva ugy hogy a benzin fel volt állitva hogy többet kapjon.igy igazság szerint nem is pörgött ki a sok nafta miatt.ha tudnátok nekem valami infót adni erröl a mocirol azt nagyon megköszönném!pl.-hány lóerös,mennyire strapabirók,stb....
plussz minden infó érdekel ezzel a motorral kapcsolatban!
válaszotokat köszönöm!
ADRIÁN