Sziasztok!
Gábor vagyok Pécsről és nemrég tértem a motorozás útjára.
Mindíg is nagy vágyam volt a motorozás de amikor még kicsi voltam Apukámtól nem kaptam motort, aztán meg nem volt időm jogsit csinálni rá.
Robogóm persze van már 8 éve de az mégsem ugyan az.
Ugyhogy tavaly végre az időmből ki tudtam szorítani egy jogsi tanfolyamra és 30-adik szülinapomra megleptem magam egy KTM Duke 390-el mely eddig mindenben egy álom.
Először kicsiben gondolkodtam, jogsi és motor terén is: B125 és KTM Duke 125, aztán olvastam hogy szívás a jogsi és jobb rendeset csinálni, akkor szemeztem a 200-as Duke-al, amiről meg minden ismerősöm lebeszélt hogy úgyis kinövöm egy szezon alatt, így végül beadtam a derekam és megvártam míg a 390-es elérhető. A szülinapomra meg is lett a motor, csak a papírjai nem lettek kész még egy kicsit

Amióta megvan a motor egy percre sem bántam meg a nagyobbat, nagyon buli vele menni.
Egy dolog volt mindenképp fontos számomra: mégpedig hogy könnyű és ügyes motort akartam. Egy viszonylag nehéz motoron tanultam és nem szerettem egyáltalán. A kicsi Duke-okba viszont azonnal beleszerettem amint először megláttam a 125 ös tesztjét a Totalbike-on.
Első 2 hónapból volt 2 hetem menni vele munka miatt, de így is belekerült 1200 km

(első garos szervízre lábon balcsira benne van).
Ezek után további meló és rossz idő, amit karácsonyra a szép idő tört meg és előkerülhetett a moci megint. Így karácsony és újév körül is menni tudtam vele. Most 1500 km van benne.
végezetül pár kép a csodáról.