KTM Klub fórum

Magyarországi KTM-esek és KTM szimpatizánsok virtuális talákozóhelye...
Pontos idő: 2025 máj. 04, 8:47

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: 525 exc eladó
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16, 22:08 
Törzstag
Törzstag

2005 ben vásárolt ,2004 mod. exc 525 eladó. rendszám,rendezett papirok, első tul. 180 üo. rendszeresen karbantartott. 41 karbi. kartelvédők.+első hátsó mitas útcai gumik nova újak!(nem supermoto sett) hibátlan állapot. sürgősen eladó. ár 1390000. vagy hitelátvállalás
érd. tel: 06702424696 vagy email:gabor_fejes@yahoo.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16, 22:38 
Törzstag
Törzstag

Hy!Csere nem érdekel?2006 februári SUZUKI LTZ400 quad!Alig használt!Fullos felszereltség!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: 525 exc eladó
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 11:07 
Törzstag
Törzstag

Gabesz írta:
2005 ben vásárolt ,2004 mod. exc 525 eladó. rendszám,rendezett papirok, első tul. 180 üo. rendszeresen karbantartott. 41 karbi. kartelvédők.+első hátsó mitas útcai gumik nova újak!(nem supermoto sett) hibátlan állapot. sürgősen eladó. ár 1390000. vagy hitelátvállalás

Érdekel a motor,tudnál róla képeket küldeni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 11:07 
Törzstag
Törzstag

condom írta:
Hy!Csere nem érdekel?2006 februári SUZUKI LTZ400 quad!Alig használt!Fullos felszereltség!

Elküldjem neki is a képeket?Tudod a csizma takarításodról! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 14:27 
Törzstag
Törzstag

Jimmy írta:
condom írta:

Hát nem is tudom! :oops: Na jo legyen a Tiéd a lehetöség! :oops: Max iszunk rá egy sört! :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: 525 exc eladó
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 18:21 
Törzstag
Törzstag

áááá. soha nem kéne kvad. ha hozzámvágnád sem. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 18:33 
Törzstag
Törzstag

Jimmy.

egyelőre nem tok küldeni mert még hirdetést is alig tudtam ide beszúrni,nemhogy képeket tegyek fel . tök hülye vagyok a számítógéphez és ráadásul digitális fényképezőm sincs. elvileg a hétvégén egy haverom segít ebben és akkor részletes fotókkal állok rendelkezésre.ill. felkerül pár hirdető oldalára is.
egyébként meg mint mondtam hibátlan és esztétikailag is teljesen rendben van a gép. semmi extra..gyári kinézet. nincs kidekorálva stb...

igazábol megmondom őszintén csere nem érdekel mert anyagi okok miatt mindenképp el kell adnom . Majd talán jövőre gondolkozhatok motorvételben. építkezem így egyenlőre se idő se pénz motorozni. ezért kell mennie.. sajna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 19:50 
Törzstag
Törzstag

Gabesz írta:
Jimmy.

egyelőre nem tok küldeni mert még hirdetést is alig tudtam ide beszúrni,nemhogy képeket tegyek fel . tök hülye vagyok a számítógéphez és ráadásul digitális fényképezőm sincs. elvileg a hétvégén egy haverom segít ebben és akkor részletes fotókkal állok rendelkezésre.ill. felkerül pár hirdető oldalára is.
egyébként meg mint mondtam hibátlan és esztétikailag is teljesen rendben van a gép. semmi extra..gyári kinézet. nincs kidekorálva stb...

igazábol megmondom őszintén csere nem érdekel mert anyagi okok miatt mindenképp el kell adnom . Majd talán jövőre gondolkozhatok motorvételben. építkezem így egyenlőre se idő se pénz motorozni. ezért kell mennie.. sajna.

Ha sikerül lefényképezni,küldök emil címet amire eltudod küldeni a képeket.Mert ahoz egy kicsit messze vagyuk egymástól (Győr) hogy csak úgy elszaladjak hozzátok.De ha szép akkor megyek!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 22:11 
Törzstag
Törzstag

Jimmy írta:
Gabesz írta:
Jimmy.

Küldj ennek a srácnak képet mert lassan megőrül motor nélkül!Na és persze Ő egy fizetőképes kereslet!

Ha sikerül lefényképezni,küldök emil címet amire eltudod küldeni a képeket.Mert ahoz egy kicsit messze vagyuk egymástól (Győr) hogy csak úgy elszaladjak hozzátok.De ha szép akkor megyek!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17, 22:45 
Alapító tag
Alapító tag

condom írta:
Jimmy írta:
Gabesz írta:
Jimmy.

Valószínű így akartad!

Küldj ennek a srácnak képet mert lassan megőrül motor nélkül!Na és persze Ő egy fizetőképes kereslet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18, 10:51 
Törzstag
Törzstag

condom írta:
Jimmy írta:
condom írta:

Hát nem is tudom! :oops: Na jo legyen a Tiéd a lehetöség! :oops: Max iszunk rá egy sört! :cry:

Én is csak most mutattam meg a képeket az embernek a motoromról,miután kifizette! :DLátod mondtam én már nektek qvadosoknak hogy nem jó négykeréken!Az ember is négykézlábról állt kétlábra amikor fejlődött.A motorsportban is az a fejlődés mikor négykerékről ülsz át kétkerékre! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: 525 exc
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18, 18:01 
Törzstag
Törzstag

Jimmy. holnap lefényképezem. ma mire végeztem a melómmal már besötétedett. egyébként azon is gondolkodtam ,hogy holnap felveszem digitális kamerával részletesen és ha érdekel lemezen el küldöm postán,de az pár nap. tegnap megnézte egy gyerek akit érdekel,amikor meglátta azt mondta hűűű...ezt nem lesz nehéz eladni. persze ő is cserét ajánlott ami mint említettem sajnos nem megoldható.
azon gondolkodtam ,hogy esetleg Pestig felviszem ha esetleg az könnyít valamit. az mindkettőnknek kb félút.

megj. amúgy a motorban frissen cseréltem olajat,szűrőket Fuchs 10-50 racingot használok.(silcoline) azóta 2 üó.van benne. úgyhogy semmit nem kell rá venni. újak a lánckerekek.elöl 15 JT hátul 48 JT és egy alighasznált ó.ringes cz lánc . újak a láncvezetők(összes) új pds első hátsó telók ok. új kerékcsapágyak skf. teljesen menetkész állapot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: 525 exc
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18, 19:12 
Törzstag
Törzstag

Gabesz írta:
Jimmy. holnap lefényképezem. ma mire végeztem a melómmal már besötétedett. egyébként azon is gondolkodtam ,hogy holnap felveszem digitális kamerával részletesen és ha érdekel lemezen el küldöm postán,de az pár nap. tegnap megnézte egy gyerek akit érdekel,amikor meglátta azt mondta hűűű...ezt nem lesz nehéz eladni. persze ő is cserét ajánlott ami mint említettem sajnos nem megoldható.
azon gondolkodtam ,hogy esetleg Pestig felviszem ha esetleg az könnyít valamit. az mindkettőnknek kb félút.

megj. amúgy a motorban frissen cseréltem olajat,szűrőket Fuchs 10-50 racingot használok.(silcoline) azóta 2 üó.van benne. úgyhogy semmit nem kell rá venni. újak a lánckerekek.elöl 15 JT hátul 48 JT és egy alighasznált ó.ringes cz lánc . újak a láncvezetők(összes) új pds első hátsó telók ok. új kerékcsapágyak skf. teljesen menetkész állapot.

Nem probléma lemegyek én megnézni,csak nem akarok blindre menni.Tudom hogy mindenkinek a saját motorja a legszebb meg legjobb,de azért én szeretnék róla egypár képet.Ha sikerül elküldeni,megnézem aztán ha van időm már szaladok is.Persze én is cserélni szeretnék,motort készpénzre! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18, 19:13 
Törzstag
Törzstag

A quad csak a téli unalmas hétvégékre van amikor Te téped a hajadat a garázsba miközben simogatod a vasat! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18, 19:16 
Törzstag
Törzstag

condom írta:
A quad csak a téli unalmas hétvégékre van amikor Te téped a hajadat a garázsba miközben simogatod a vasat! :wink:

Ne is mond,ma is mennyire fasza idő volt!Nekem meg nincs motrom! :twisted: :evil: Valaki ment itt az utcába,kiakartam menni elédobni valamit! :wink: Nehogymár itt motorozgasson,én meg üldögélek a szobába!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18, 20:29 
Törzstag
Törzstag

Jimmy írta:
condom írta:

Ne is mond,ma is mennyire fasza idő volt!Nekem meg nincs motrom! :twisted: :evil: Valaki ment itt az utcába,kiakartam menni elédobni valamit! :wink: Nehogymár itt motorozgasson,én meg üldögélek a szobába!
Jo volt az idö?Az nem kifelyezés!EGÉSZ NAP NYOMTUK MINT ÁLLAT! :twisted: Te meg etted a sonkás szendvicset a tv elött mi?Mondjuk az nem olyan veszéljes mint motorozni!
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18, 21:02 
Törzstag
Törzstag

holnap csinálok egy kisfilmet a motorról,körbekamerázom ,beindítom stb... kiíratom egy haverral még holnap dvd-re és ha adsz egy címet hétfőn feladom a postán. szerdára kb odaér. aztán majd látod.

+ csinálok fényképeket ,azokat meg hátha sikerül emailben elküldeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19, 10:12 
Törzstag
Törzstag

condom írta:
Jimmy írta:
condom írta:

Jo volt az idö?Az nem kifelyezés!EGÉSZ NAP NYOMTUK MINT ÁLLAT! :twisted: Te meg etted a sonkás szendvicset a tv elött mi?Mondjuk az nem olyan veszéljes mint motorozni!
:wink:

A sonkás szenya is megtud ám akadni a torkomon!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19, 17:25 
Törzstag
Törzstag

na levideóztam+vettem fel egy kis hatásbemutatót is:) holnap kiíratom és megpróbálom elintézni hogy elkerüljön arra az emailcímre amit még nem küldtél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19, 19:58 
Törzstag
Törzstag

Gabesz írta:
na levideóztam+vettem fel egy kis hatásbemutatót is:) holnap kiíratom és megpróbálom elintézni hogy elkerüljön arra az emailcímre amit még nem küldtél.

Emil ment!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: 525 exc eladó
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 25, 18:21 
Törzstag
Törzstag

2005 ben vásárolt ,2004 mod. exc 525 eladó. rendszám,rendezett papirok, első tul. 180 üo. rendszeresen karbantartott.hibátlan állapot. 41 karbi. kartelvédők.+első hátsó mitas útcai gumik nova újak!(nem supermoto sett) hibátlan állapot. acerbis kézvédők,első nagytárcsa+fékátalakító,új idomszett. sürgősen eladó. ár 1390000.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]