Szia!
Ez ugyan egy 640-es blokk, de nagyjából egyforma a kettő, legalábbis tájékozódni megfelel.
Így fejből nem vágom, melyik blokkfélben kell keresni, de a forgattyúsház alatt, az olajgyűjtő teknőben kell keresgélned!

Üdv,
pancel[/quote]
Szia!!!
Na az én rég 2000 évjáratu blokkom is így néz ki!!!!!!! de a mostani 1997-es blokk annak a forgattyúsház alatt nincs ott az a bizonyos olajgyüjtő!!! meg még ami nekem új ezen a blokkon hogy a váltó felett van egy olajcső ami sztem a váltó és a forgattyúsház közti olajáramlást biztosítja ... vagy nemtom :S de az tiszta az tuti!!!
Őszintén megvalva volt egy ki előzménye ennek a dolognak :S :S mert mikor beleraktuk ezt a régebbi blokkot akkor nekem fogalmam sem volt mért van a váltóház (blokk! tetején két hatalmas juk amin belátni a blokk belsejébe és hűlye fejemmel ledugóztam :S

most már tudom hogy ott van egy híd kapcsolat olajvezeték!!!! de a lényeg hogy így lett beindítva és kezte el ez az olajdolgot :S

de azután már szét szedtem!! szimeringek jók a főtengely is meg a szelepszár is...az olajat leengettem a forgattyús házból de nincs változás!! az olaj felgyülemlik és nem távozik a forgattyúsházból... Jah meg még egy kérdés.. a furatok kipucoláláshoz feltétlen szét kell burittanom újra a gépet?? mert most egybe van aamúgy.....!!!!!