KTM Klub fórum

Magyarországi KTM-esek és KTM szimpatizánsok virtuális talákozóhelye...
Pontos idő: 2025 máj. 04, 18:54

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Kakucsra
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 03, 20:19 
Törzstag
Törzstag

Michlen pilot eső gumi ragad mint a csiríz előre van eladóm használtak kicsit de még 2-3 pályanapot kibírnak meg az áruk is annyi 4000 /db.....120 / 60-asak..... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kakucsra
HozzászólásElküldve: 2009 márc. 03, 22:57 
Törzstag
Törzstag

ktmzoli írta:
Michlen pilot eső gumi ragad mint a csiríz előre van eladóm használtak kicsit de még 2-3 pályanapot kibírnak meg az áruk is annyi 4000 /db.....120 / 60-asak..... :D

egyreszt szerintem ezt mint gumit kene hirdetni nem kakucsra topikot nyítni, na mind1
masreszt a michelin pilot olyan mint gumi nincs :) mert ilyenből sacc 7-8 típusa van a michelinnek ami ezzel kezdődik
harmadreszt a mar lehasznalt palyagumikat pont palyazoknak kinalgatni azert khmm... hiszen masok is a szélét használnák akik odajárnak, ezeknek a közepe szokott megmaradni, és nem a széle
negyedrész 120/60-?? 16,5 vagy 17 v netán más?
ötödrészt ha ne adj isten Michelin Pilot Supermotard lenne, akkor az meg 12/60-17-es hivatalosan

no ennyit akartam mondani, nevetgélni meg csak akkor ha van rá oka az embernek :m24

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 0:46 
Klubtag
Klubtag

Mcemru írta:
ktmzoli írta:

egyreszt szerintem ezt mint gumit kene hirdetni nem kakucsra topikot nyítni, na mind1
masreszt a michelin pilot olyan mint gumi nincs :) mert ilyenből sacc 7-8 típusa van a michelinnek ami ezzel kezdődik
harmadreszt a mar lehasznalt palyagumikat pont palyazoknak kinalgatni azert khmm... hiszen masok is a szélét használnák akik odajárnak, ezeknek a közepe szokott megmaradni, és nem a széle
ötödrészt ha ne adj isten Michelin Pilot Supermotard lenne, akkor az meg 12/60-17-es hivatalosan

no ennyit akartam mondani, nevetgélni meg csak akkor ha van rá oka az embernek :m24

Mivan Emru, ráléptek a lábujjadra, hogy ilyen morcos vagy? :D :pokeas:
Nagylevegő.... kilégzés..... :m30

Nekem fejreállni tökjó még ez is, amióta a sok vitát kavart Dragon Corsa (nem néz, hanem bólogat, mert igenis kétszer kiballagtam a garázsba és megnéztem: ott a Dragon és ott a Corsa felirat is rajta) gumim egy kiskőrösi körforgalom kellős közepén úgy döntött, hogy nem hajlandó tapadni többé, nem merem már felni peremig lerakni a motort, megelőzendő, hogy megint akkorát dobbantsak, mint a baknyúl...
Két teljes napig fájt a térdem meg a hátam olyat talpaltam, nehogy fejre álljak.

Üdv,

pancel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 9:12 
Törzstag
Törzstag

nem ettem semmit, csak hujeseget, rossz infot beirni, meg kicsit ferditoset, azt minek?

nincs dragon corsa, mar mondtam vmit rosszul neztel meg!

MT60R Corsa
Diablo Corsa
Dragon Supercorsa Pro
Diablo Supercorsa
Diablo Corsa III

ezek vannak
lehet neked kettobol vartak ossze :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 10:32 
Törzstag
Törzstag

Mcemru írta:
ktmzoli írta:

Szia Mcemru...! szerintem vannak szegényebb pályások is akit nem vesznek 100.000 meg 120.000-ér egy pilot garniturát ha nem jó a használt ami a gazdagabbjainak már nem de még bőven lehet vele gurulgászni na olyan van eladó nekem . :roll: Ha meg egy gumit molekulárisan akkarok meg mindenféle betűjellel beírni amik a gumi tulajdonságait jellemzik akkor nyitni kéne neki egy a GUMI topikot szerintem mindeki érti meg tudja hogy ha leírja valaki ezt hogy Michelin Pilot ez mi, meg mit tud ,meg hogy milyen, és csak két szóba került akkor miért írjak 54.638.264.986-szót.. A mérethez meg szerintem közismert hogy az sm felni a nagyátlagnak 17-es ha 16.5-ös volna az egy speckós eset és azt akkor külön ki írom....Na mindegy.. :D Ha valaki szeret gépeni..!! :roll: :m23

üdv ktmzoli

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 13:40 
Klubtag
Klubtag

Mcemru írta:
nem ettem semmit, csak hujeseget, rossz infot beirni, meg kicsit ferditoset, azt minek?

MT60R Corsa
Diablo Corsa
Dragon Supercorsa Pro
Diablo Supercorsa
Diablo Corsa III

ezek vannak

Mormogi apó... :D
Ne morogj, igyál egy sört az egészségemre! ;)

Üdv,

pancel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 14:42 
Alapító tag
Alapító tag

Mcemru írta:

MT60R Corsa
Diablo Corsa
Dragon Supercorsa Pro
Diablo Supercorsa
Diablo Corsa III

ezek vannak

Nekem érdekes mód a 2001-es katalógusban van Dragon Corsa
ha nem tudsz valamiről , akkor az nem is létezik?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 15:36 
Törzstag
Törzstag

gumisi írta:
Mcemru írta:

MT60R Corsa
Diablo Corsa
Dragon Supercorsa Pro
Diablo Supercorsa
Diablo Corsa III

ezek vannak

Mi is Dragon corsat használunk példa képpen a draghoz hátra 190/60-17 A HIVATALOS..... :D :m9

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 21:45 
Törzstag
Törzstag

ktmzoli írta:

Szia Mcemru...! szerintem vannak szegényebb pályások is akit nem vesznek 100.000 meg 120.000-ér egy pilot garniturát ha nem jó a használt ami a gazdagabbjainak már nem de még bőven lehet vele gurulgászni na olyan van eladó nekem . :roll:
Ha meg egy gumit molekulárisan akkarok meg mindenféle betűjellel beírni amik a gumi tulajdonságait jellemzik akkor nyitni kéne neki egy a GUMI topikot szerintem mindeki érti meg tudja hogy ha leírja valaki ezt hogy Michelin Pilot ez mi, meg mit tud ,meg hogy milyen, és csak két szóba került akkor miért írjak 54.638.264.986-szót.. A mérethez meg szerintem közismert hogy az sm felni a nagyátlagnak 17-es ha 16.5-ös volna az egy speckós eset és azt akkor külön ki írom....Na mindegy.. :D Ha valaki szeret gépeni..!! :roll: :m23

üdv ktmzoli

- nem pénzről volt szó, kopott oldalfalas pályagumival vkit pályázni küldözgetni, khmm max aki nem megy annyit, vagy olyan jól, de hát ezt ugy nem tudod megítélni külsőre!
- mondom még 1x, lassabban :) nem érti senki ha leírod mi az a Michelin Pilot az mit jelent, mert van 7-8 típusa aminek Michelin Pilot a neve és utána jönnek, Road2, Road, Power, Power ONE, Power Race, Supermotard, Sport SC stb stb, és ez mint Michelin Pilot!!!!! tehát ez hiányos információ, ez alapján nem lehet eldönteni mit akarsz eladni, csak vigyék nem?

szóval itt csak arra akartam felhívni a figyelmed, h rendesen kell vmit beírni, ha már azt akarod hogy komolyan vegyenek, vagy amiről írsz azt , érted rendnek kell lenni, mert lásd Magyarország, ilyen ha nincs rend :) vagyis :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 21:48 
Törzstag
Törzstag

pancel írta:

Mormogi apó... :D
Ne morogj, igyál egy sört az egészségemre! ;)

Üdv,

pancel

nem szeretem, keserű, mint az élet! :m32

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 21:55 
Törzstag
Törzstag

gumisi írta:

ez főként a te részedről igen butaság kijelentés volt ugye tudod...
a témában felmerült használt gumi max 3 éves ha lehet, na most erre a 2001-es katalógussal jössz 8 éves típussal csak mert akkor létezett? ez kb a Michelin TX15/25 párja volt, amiből én Race-t vettem olyan 98-99-ben! kicsit nem egyezik az idősík kérem! :)

jó hogy nem 1990-es évek elejéig megyünk vissza milyen típusból volt esetleg valami ilyen nevű...
amikor egy típusnak motornál 4-5 év a cserélődése általában, tehát 2001 óta a 3. generáció fut kb
amúgy megnéztem, anno tényleg volt ilyen nevű ha csak a neveken lovagol valaki, de az nem ehhez tartozik
btw amit beraktal linket az az MTR02 hátsó, ami szintén már 2 éve abbahagyott típus, de az még úgy ahogy azt mondom ez az évjarat, de abból nem láttam Corsa-t, a neve meg nem Dragon hanem MTR02!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 21:57 
Törzstag
Törzstag

Oké mester megértetük..... [-o<

Ha a keserűt nem szereted majd iszunk erre ÉDESET.... :D

ktmzoli

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 22:32 
Alapító tag
Alapító tag

Mcemru írta:
gumisi írta:

ez főként a te részedről igen butaság kijelentés volt ugye tudod...
a témában felmerült használt gumi max 3 éves ha lehet, na most erre a 2001-es katalógussal jössz 8 éves típussal csak mert akkor létezett? ez kb a Michelin TX15/25 párja volt, amiből én Race-t vettem olyan 98-99-ben! kicsit nem egyezik az idősík kérem! :)

jó hogy nem 1990-es évek elejéig megyünk vissza milyen típusból volt esetleg valami ilyen nevű...
amikor egy típusnak motornál 4-5 év a cserélődése általában, tehát 2001 óta a 3. generáció fut kb
amúgy megnéztem, anno tényleg volt ilyen nevű ha csak a neveken lovagol valaki, de az nem ehhez tartozik
btw amit beraktal linket az az MTR02 hátsó, ami szintén már 2 éve abbahagyott típus, de az még úgy ahogy azt mondom ez az évjarat, de abból nem láttam Corsa-t, a neve meg nem Dragon hanem MTR02!

Köszönöm mester! :respect:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 22:59 
Törzstag
Törzstag

en ugy tudom ebbol csak sima MTR01 és MTR02 letezett, persze az is Dragon mert a csaladnevet rarakjak, mint a Pilot-ot is a Michelin
de szerintem az MTR01/02-bol nem volt Corsa... csak az MT60RS Corsa az

http://www.totalmotorcycle.com/photos/t ... nMTR02.htm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 04, 23:35 
Klubtag
Klubtag

gumisi írta:
Mcemru írta:

MT60R Corsa
Diablo Corsa
Dragon Supercorsa Pro
Diablo Supercorsa
Diablo Corsa III

ezek vannak

Na ha már ilyen szépen összeverekedtünk, megnyugtatásképp közlöm, hogy az enyém 2004-es Dragon Corsa volt (télleg az volt, jópárszor elolvastatták velem a típust, már a végén kezdtem azt hinni, hogy télleg hülye vagyok), és annyit is ért, mint az a sz*r, amiből gyártották.
Iszonyat lassan melegedett, és olyan szenilis volt, mint nagyapám: általában eelfelejtette jelezni, ha csúszáshatárra ért...
Na, ettől a ponttól tíz km/h-val gyorsabban kezdődött az, amit én kihívásnak nevezek... :D
Emru: McDonalds-os kólát csak nem mondom, hogy igyál az egészségemre... :D

Üdv,

pancel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05, 10:28 
Alapító tag
Alapító tag

Mcemru írta:
en ugy tudom ebbol csak sima MTR01 és MTR02 letezett, persze az is Dragon mert a csaladnevet rarakjak, mint a Pilot-ot is a Michelin
de szerintem az MTR01/02-bol nem volt Corsa... csak az MT60RS Corsa az

http://www.totalmotorcycle.com/photos/t ... nMTR02.htm

Még egyszer utoljára leírom, és utána nem érdekel a téma.
Pirelli Dragon Corsa MTR01 első gumi, MTR02 hátsó gumi, 2004-ig gyártották.
Most is gyártják a MTR01/02-tőt,de nem Corsa kivitelben, mondotta Pásztóy Tomi, mert őt is megkérdeztem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05, 11:03 
Alapító tag
Alapító tag

pancel írta:
és annyit is ért, mint az a sz*r, amiből gyártották.
Iszonyat lassan melegedett, és olyan szenilis volt, mint nagyapám: általában eelfelejtette jelezni, ha csúszáshatárra ért...
pancel

Ez abból adódott, hogy az idő előrehaladtával a gumi tovább vulkanizálódik és így keményedik, nem tapad.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05, 11:24 
Klubtag
Klubtag

gumisi írta:
pancel írta:
pancel

Ez abból adódott, hogy az idő előrehaladtával a gumi tovább vulkanizálódik és így keményedik, nem tapad.

Na, akkor az enyém már igen vulkanikus volt, mert amikor felhoztuk a pinyóból és feltettük (centíroztuk, körbeugráltuk, meg minden egyéb), másfél kilométerre a körforgalomban kishíján olyan cukaharát nyomtam vele, hogy a Freestyle bemutatók sztárjai is tízpontos táblát lóbálva rohantak utánam autógramért. :D

Így utólag hűűűűű de szar gumi volt, én ilyennel tanítanám az embereket motorozni.... :D
Aki ezzel nem gyűjt be egy nap alatt minimum fél kiló platinát kiegészítő felszerelésként, az megérdemli a jogosítványt. :D
...oszt éééén marha ezzel jártam ki szerpentinezni szlovákba... Jó sok eszem van, mi? :m32

Üdv,

pancel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05, 19:13 
Törzstag
Törzstag

pancel írta:
gumisi írta:
pancel írta:
pancel

Na, akkor az enyém már igen vulkanikus volt, mert amikor felhoztuk a pinyóból és feltettük (centíroztuk, körbeugráltuk, meg minden egyéb), másfél kilométerre a körforgalomban kishíján olyan cukaharát nyomtam vele, hogy a Freestyle bemutatók sztárjai is tízpontos táblát lóbálva rohantak utánam autógramért. :D

Így utólag hűűűűű de szar gumi volt, én ilyennel tanítanám az embereket motorozni.... :D
Aki ezzel nem gyűjt be egy nap alatt minimum fél kiló platinát kiegészítő felszerelésként, az megérdemli a jogosítványt. :D
...oszt éééén marha ezzel jártam ki szerpentinezni szlovákba... Jó sok eszem van, mi? :m32

Üdv,

pancel
Legalább kímélted a váltót addig is nem kellett visszatenni hogy megcsússzon a segge a csikónak... :m28

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05, 21:14 
Törzstag
Törzstag

gumisi írta:
Még egyszer utoljára leírom, és utána nem érdekel a téma.
Pirelli Dragon Corsa MTR01 első gumi, MTR02 hátsó gumi, 2004-ig gyártották.
Most is gyártják a MTR01/02-öt,de nem Corsa kivitelben, mondotta Pásztóy Tomi, mert őt is megkérdeztem.

na akkor még lassabban :)
1, A pasztoytomi nekem nem referencia, sőt! és akkor most nem folytatom...
2, láttad a beidézett site-ot, sajnos a gyárin már nincs fent, nem volt közte ez a típus amit ti mondtok
3, ezeknek a gumiknak nem a Dragon Corsa a nevük rendesen, pedig Páncél ezzel írta, ezért mondtam h ilyen nincs!
ha még volt is ebben az MTR01/02-ben, bár igen erősen kétlem, mert nem találtam róla infot, annak is az MTR01 és MTR02 a megfelelő azonosítója, mert a Dragon egy típuscsalád, nem egyértelműen azonosít, és a legelején ezzel jöttél, meg Páncél is, de hogy van Dragon Corsa, nem, nincs mert nem egyértelműen azonosítva egy típuscsalád nevével egy modell, hiszen Dragonon belül volt 4-5 másik modell még!
4, legutolsó gyártású MTR01/02-t 2007-est láttam, 08-ast már nem, a pirellimoto siteon nincs fent, én ebből azt feltételezem hogy már nem gyártják az MTR01/02-t

most akkor a kérdés már csak az hogy ktmzoli milyen gumit árul mert olyan típus sincs, ez volt a kiindulási alap a többi csak a hab :)

de azért peace :) tudom én sem szeretem ha a szakmámon belül más okoskodik :) de néha a szakmát fel kell homályosítani :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 05, 21:33 
Törzstag
Törzstag

elnézést, a 3-as pontomat azzal mondosítom h igen mégis csak volt az MTR01-02 Corsa változatban, igaz régen de volt, triumph az mérvadó és mondja 1-2 típusához
http://www.triumph.co.uk/media/TyreChart_2008_01.pdf

a többit fenntartom :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06, 0:34 
Klubtag
Klubtag

Most mondjam azt, hogy nekiszaladok fejjel mingyá a falnak? :pokeas:
...hát nem fogok! :wink:
a Gumira betűről betűre ez volt írva: PIRELLI DRAGON CORSA
Az elsőre asszem MTR01, a hátsóra meg 02, de ezekre nem tenném a nyakamat, csak arra, hogy

PIRELLI DRAGON CORSA!!! (felkiáltójel nem volt)

No...kérdés van még? :m32 :fityisz: :ph34r: :strong: :ras:

Üdv,

pancel

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06, 7:31 
Alapító tag
Alapító tag

pancel írta:

Üdv,

pancel

Igen! - miért nem hagyod a fenébe? :wink:
Összefutunk és 1 sör mellett megbeszéljük! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06, 9:50 
Törzstag
Törzstag

pancel írta:
Most mondjam azt, hogy nekiszaladok fejjel mingyá a falnak? :pokeas:
...hát nem fogok! :wink:
a Gumira betűről betűre ez volt írva: PIRELLI DRAGON CORSA
Az elsőre asszem MTR01, a hátsóra meg 02, de ezekre nem tenném a nyakamat, csak arra, hogy

PIRELLI DRAGON CORSA!!! (felkiáltójel nem volt)

Üdv,

pancel

úgy látom gondjaid vannak a szövegértelmezéssel, mert nem tudod végigolvasni se azt amit írtam, se azt ami ott van végig rajta
azon a gumin ott kell még lenni másnak, annak hogy MTR01 v 02 ? ugye-ugye, neked is rémlik, aki tévesen ad meg valamit, az sunyjon mert amiatt megy a flame már vagy 2 napja! :m17
mint írtam, az hogy megadod h Dragon Corsa, nem egyértelmű típus azonosítás!

más (új flame :)
5-6 éves gumival jársz?
csodálkozol hogy csúszik? kérdezd csak meg gumisit mennyi egy motoron újként felrakható(mennyi idős a gyártástól), illetve ha már fent van hány éves koráig lehetne rajta egy gumesz(gyártása óta) hmm?
persze, drága, de, nem autó, 2db 10-15 centis felületen érintkező gurigán múlik akár az életed is, Te szövegértelmező bajnok! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 márc. 06, 12:41 
Klubtag
Klubtag

Mcemru írta:
úgy látom gondjaid vannak a szövegértelmezéssel, mert nem tudod végigolvasni se azt amit írtam, se azt ami ott van végig rajta
azon a gumin ott kell még lenni másnak, annak hogy MTR01 v 02 ? ugye-ugye, neked is rémlik, aki tévesen ad meg valamit, az sunyjon mert amiatt megy a flame már vagy 2 napja! :m17
mint írtam, az hogy megadod h Dragon Corsa, nem egyértelmű típus azonosítás!

más (új flame :)
5-6 éves gumival jársz?
csodálkozol hogy csúszik? kérdezd csak meg gumisit mennyi egy motoron újként felrakható(mennyi idős a gyártástól), illetve ha már fent van hány éves koráig lehetne rajta egy gumesz(gyártása óta) hmm?
persze, drága, de, nem autó, 2db 10-15 centis felületen érintkező gurigán múlik akár az életed is, Te szövegértelmező bajnok! :)

Na, már én is azt mondom hagyjuk a fenébe, nem ér annyit az egész, hogy veszekedjünk rajta. [-X

Ilyen gumi volt rajta és kész, nem vagyok rá büszke, hogy régi sz*rral jártam, de ez futotta a keretből, és inkább ez, mint egy vágott slick.
Nem a számokat nézem (egyedül a DOT számra néztem rá, arra is kár volt....), én motorozni vettem, nem nézegetni. :D

Ha a mintázat segít a felismerésben, így nézett ki:
Csatolmány:
corsa.JPG
corsa.JPG [ 89.09 KiB | Megtekintve 19238 alkalommal. ]

Én elismerem a tudásod, sőt: ezmiatt komolyan becsüllek is, de tudom, hogy nem hazudok.

Na, gyühet az a McDonalds-os kóla?

Üdv,

pancel

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]