KTM Klub fórum

Magyarországi KTM-esek és KTM szimpatizánsok virtuális talákozóhelye...
Pontos idő: 2025 máj. 04, 10:18

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Új KTM-et szerettem volna
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04, 20:41 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Sziasztok! Ez olyan panaszféle. Gondoltam egy merészet, és az agyamba ivódott KTM marketingnek engedve elekezdtem vágyakozni egy fekete 950 SM-re. Jelenlegi motorom egy felextrázott Yamaha FJR1300A, luxus autó kényelmű, szupertúrázó. A "hiba" ott volt amikor ezt választottam, mert túl vállaltam magam. A Yama kiválló motor, ámbár a haszálata kimerült a munkába járásban, esetleg egy-két kisebb gurulásra. Alig 5000 Km után úgy döntöttem egy könnyű, "tökös" motorra van szükségem. Két moci tetszik az egyik a fenti 950 SM, a másik csak fotón a Ducati Supermotrad, de az valószínűleg más árdimenzióban fog mozogni, mint a KTM.
Előkerítettem valamennyi KTM márkakereskedés címét, és megírtam álmom. Egy-két kereskedés írt, hogy sok a motorja nem tud beszámítani, a többség viszont válaszra sem méltatott. Az igazsághoz még annyi hozzátartozik, hogy a KTM Zsembery felajánlotta a Yamaha hirdetését.
Igy jártam. Most nézegetem a német, olasz oldalakat és hüledezek az alacsonyabb árakon. Talán tavasszal meghírdetem a Yamát és hozok egy SM-t. Na legalább most jól kipanaszkodtam magam itt a klubban.
Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Új KTM-et szerettem volna
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04, 22:29 
Alapító tag
Alapító tag

TAP írta:
Sziasztok! Ez olyan panaszféle. Gondoltam egy merészet, és az agyamba ivódott KTM marketingnek engedve elekezdtem vágyakozni egy fekete 950 SM-re. Jelenlegi motorom egy felextrázott Yamaha FJR1300A, luxus autó kényelmű, szupertúrázó. A "hiba" ott volt amikor ezt választottam, mert túl vállaltam magam. A Yama kiválló motor, ámbár a haszálata kimerült a munkába járásban, esetleg egy-két kisebb gurulásra. Alig 5000 Km után úgy döntöttem egy könnyű, "tökös" motorra van szükségem. Két moci tetszik az egyik a fenti 950 SM, a másik csak fotón a Ducati Supermotrad, de az valószínűleg más árdimenzióban fog mozogni, mint a KTM.
Előkerítettem valamennyi KTM márkakereskedés címét, és megírtam álmom. Egy-két kereskedés írt, hogy sok a motorja nem tud beszámítani, a többség viszont válaszra sem méltatott. Az igazsághoz még annyi hozzátartozik, hogy a KTM Zsembery felajánlotta a Yamaha hirdetését.
Igy jártam. Most nézegetem a német, olasz oldalakat és hüledezek az alacsonyabb árakon. Talán tavasszal meghírdetem a Yamát és hozok egy SM-t. Na legalább most jól kipanaszkodtam magam itt a klubban.
Üdv.

Szia!

Nem értem, hogy miért lepődsz meg ezen. A KTM jobbára réteg motor. Nagyobb terepes múlttal. Aki bemegy oda, az ilyet keres. Könnyű, sportos 1 hengerest vagy V2-est. Esélye nem lenne eladni a kereskedésnek egy ilyen Yamahát, mert aki ilyet szeretne nem megy KTM kereskedésbe. Sajna ez van. Olyan kereskedőt kérdezz, aki több márkával is foglalkozik. Pl Csiki-Bege autó pláza Békásmegyeren. Ott lehet, hogy beszámítják. Sok sikert az eladáshoz és a KTM-hez!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05, 8:32 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

Meglepődök, mert egy autószalonban dolgozok. Náluk szintén a saját márkánk van fókuszban, de nagyon fontos az eladott új autó dbszám, ezért már az is előfordult, hogy motort számítottunk be és az ügyfél megelégedettségére! Ma a kereskedők döntő többsége a net-en specifikus oldalakon (pl. használtmotor.hu) hirdeti járműveit, így sokkal könyebb az értékesítés. Mi is a használt autóink többségét az internet segítségével adjuk el. Relatíve nagy cég ahol dolgozok, de ügyfelet elengedni nem szabad. A tulaj filozófiája, hogy az elégedett ügyfél hozza a másikat, nem a csili-vili reklám.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05, 11:45 
Alapító tag
Alapító tag

TAP írta:
Meglepődök, mert egy autószalonban dolgozok. Náluk szintén a saját márkánk van fókuszban, de nagyon fontos az eladott új autó dbszám, ezért már az is előfordult, hogy motort számítottunk be és az ügyfél megelégedettségére! Ma a kereskedők döntő többsége a net-en specifikus oldalakon (pl. használtmotor.hu) hirdeti járműveit, így sokkal könyebb az értékesítés. Mi is a használt autóink többségét az internet segítségével adjuk el. Relatíve nagy cég ahol dolgozok, de ügyfelet elengedni nem szabad. A tulaj filozófiája, hogy az elégedett ügyfél hozza a másikat, nem a csili-vili reklám.

Ebben igazad van, de a KTM kereskedések nagy többsége kis kereskedés. Nem bírja el anyagilag, hogy bent álljon hónapokig a pénze egy olyan dologban, amit nagyon nehezen tud értékesíteni.
A tulaj filozófiája jó, csak azt is érdemes lenne kiszámolni, hogy mennyibe kerül az elégedett ügyfél. Elképzelhető, hogy utána nem bármi áron kell az ügyfél filozófia menne.
Én is hasonló terülten dolgozom, rengeteg ügyféllel. Mi már szelektálunk. Inkább menjen el, aki olyan, mint rengeteg erőforrás ráfordítása után minimális hasznot vagy se hozzon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 dec. 06, 9:50 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

mic71 írta:
Ebben igazad van, de a KTM kereskedések nagy többsége kis kereskedés...

Titkon reméltem, hogy vmelyik KTM kereskedés is olvassa ezt a topic-ot, és meglep egy "hívj fel ezen a számon... " priv. üzenettel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 dec. 06, 12:43 
Alapító tag
Alapító tag

TAP írta:
mic71 írta:
Ebben igazad van, de a KTM kereskedések nagy többsége kis kereskedés...

Titkon reméltem, hogy vmelyik KTM kereskedés is olvassa ezt a topic-ot, és meglep egy "hívj fel ezen a számon... " priv. üzenettel.

Úgy tudom, hogy olvassák :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 06, 13:22 
Titkár
Titkár

Nehéz kérdés ez. Egyrészt egyetértek TAP gondolataival, hiszen mint vevő én is így gondolkodom. Ugyanakkor szeretem a motorom, és bízom a szervízben, ahova hordom. Lehet, hogy már megtetted, de szerintem azért látogass ki Ócsára az elképzeléseddel. Szerintem megpróbálnak segíteni. Legalábbis velem eddig mindig pozitívak voltak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07, 8:32 
Regisztrált tag
Regisztrált tag

[quote="xerxesz"] látogass ki Ócsára az elképzeléseddel

A héten megyek. Egyébként ez az Ócsa amolyan kultikus KTM hely lehet, mert a ktmklub és az index fórumon is sokat olvastam róla. Legalább van biztos szervizpontja a KTM-nek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07, 10:02 
Alapító tag
Alapító tag

TAP írta:
xerxesz írta:
látogass ki Ócsára az elképzeléseddel

A héten megyek. Egyébként ez az Ócsa amolyan kultikus KTM hely lehet, mert a ktmklub és az index fórumon is sokat olvastam róla. Legalább van biztos szervizpontja a KTM-nek.

Szombaton gyere. Jópáran ott leszünk és még mikulásnapi party is lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07, 23:22 
Titkár
Titkár

TAP írta:

Ha nem is kultikus, de korrekt hely, ahol jófejek az emberkék...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08, 14:46 
Királyfi
Királyfi

TAP írta:
Üdv.

Ha már 950-es akkor miért nem Advencsőőőőőr? Az olyan mint az ablak a világra! Ugyi nincsenek határok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08, 15:04 
Alapító tag
Alapító tag

http://www.ktmracing.hu/
A fenti oldalt megnézve, azért van 2-3 kereskedés, aki bevállalja a használt nagyköbcentis, nem KTM motorokat is. Náluk is érdemes lehet próbálkozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]