Duke-os tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, és ismerkedni is..
Sziasztok!
Egy 2003 Lc4-es endúrot hajtottam négy évig. Hard fokozatban. Csak a teli, mert hát csak úgy lehet. Mindenen átrepül.. Víszont a haver brigád szétesett. Az egyiknek a lába, másiknak a háta mondta fel a szolgálatot. Úgyhogy én is eladtam a motoromat(22ezer km) egy fiatal titánnak. Kár, hogy nem tudok fenntartani két motort, de amúgy is sajnáltam Őt ütni hard terepen, és maxi gázon.. Majd, ha úgy alacool, veszek egy könnyebb, "öregebb" játszó mocit(450 exc).
Kicsit kikivánkoztam az aszfaltra, és a Dukira esett a választásom. Ezt dobta a gép.. Másfél hónapja hajtóm 3600 km van benne. Szeretjük egymást úgy érzem.., de azért hiányzik a régi masinám is.. A barátnőm nem szereti, mindig fúj rá.. Szerencsére már nem akar velem jönni sehová. Azért, ha hívnám biztos jönne, majd néha.. Egyszer elvittem, még az elején persze bejáratás után, mert mondjuk addig le se szálltam róla. Szóval gyorsan rövidre zártam a Kétszemélyes motorozást, pedig az elején még tényleg nagyon lelkes volt.. Egy kicsit meghúztam neki, és amikor hátulról böködött, azt hittem még jobban húzzam neki.. Többet az óta nem akar felűlni mögém.. De azért Őt is szeretem! Ki járok vele a Ringre, legalább is szeretnék többször is menni, mert eddig még csak egyszer voltam. A rendőrség szervezésében júni 30.-án. Egész nap ingyért csapathattam!! 6-szor fél órát! Felejthetettlen élmény! Mindent kimotoroztam magamból.. Feszültség ohne.. A gumijaim széle teljesen elnyálkásodott.. Nagyon lehet vele döntögetni.. Egyenesben víszont a kemély sportmotorok úgye hát elmentek.. Anyáztam is az elején, de a motor utcán, és kanyarokban mindenért kárpotól.. Komprumisszum motor Ő is, mivel hát sport-túráról van szó, és nem utolsó sorban streetfighter!! De ott még nem tartok.. Nem is fogok, de gyakorol-gatok..
A motorja nagyon jó. Lehet vele fínoman nyomatékból tólni, és lehet pörgetve is. Ő mindent szeret! A futóműve elvarázsol, minden úton kivállóan reagál. Nagyon pontos, feszes! Már terepeztem is vele.., de azért ugratni nem fogunk.. A motor alap tuningolásán gondolkodom.. mert hát egy kicsit lehetne erősebb.. Úgy gondolom maga a motor többre is képes komolyabb belenyúlás nélkül.. Véleményeteket szeretném kérni..
Üdvözlet mindenkinet
|