KTM Klub

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

KTM 950 Miss Hyde

E-mail Nyomtatás


http://bikerscafeblog.com/2011/09/21/ktm-950-miss-hyde/

 

Idén került megrendezésre nyári edző és motoros táborunk!

E-mail Nyomtatás

A hely nagyon szép volt, az emberek kedvesek, barátságosak. A terep kitűnő bár mi nem ilyen nyomvájus-hegyes környezethez voltunk szokva de mindenki élvezte. A túrák nagyon élvezetesek voltak első 3 napon helyi motorosok vezettek minket.  Volt egy-kettő esés, felborult egy quad de ez sem vette el a kedvünket. Mindennap új és újabb kalandokban volt részünk, este pedig jött a jól megérdemelt vacsora, tábortűz. A felnőttek italoztak a gyerekek játszottak és mikor már  mindenki le akarta hajtani a szemét,  ki-ki sátorban de volt aki a fakunyhóban töltötte az éjszakát. Reggel mindig finom, friss reggeli várt minket ami löketet adott az aznapi túrához.

A  képeket az alábbi linken találjátok :https://picasaweb.google.com/legjobbtetoablak/KTMJuniorTabor#slideshow/5631795862561615666

 

Mindenki nagyon jól érezte magát, sokat pihentünk sokat motorozhattunk ezért szeretnénk megköszönni Oláh Kálmán (Kami) –nak és mindenkinek aki segített ennek a mesés tábornak a szervezésében és létrehozásában.

 

Forrás:

http://ktmklubjunior.mlap.hu/#/blog/21667244/renderpost/24310281/nyari-tabor

 

 

KTM Super Duke R Superspinne

E-mail Nyomtatás

Értelmezhetetlen, randa pók az amúgy is viszonylag nehezen emészthető Kiska-féle Super Duke R-ből.

Gerald Kiska motortervezési stílusával szemben az ember egész egyszerűen nem maradhat közömbös: vannak, akik megvadulnak érte, vannak, akik fanyarabban reagálják le. Kiska az elmúlt időszak tán legellentmondásosabb formaterveit tette le az asztalra.

Ezekből a tervekből a KTM jónéhányat sikerrel meg is valósított, presztízzsé nemesítve, védjeggyé emelve a szögletességet magát. Az egyetlen ív nélkül elért lendületesség, fiatalosság, agresszivitás valóban hamar híres lett, mint "Kiska-stílus". Egy ilyen motor észrevétlen nem marad - tetszik vagy sem.

No de ismerjük már jól a Duke-ot, érkezzenek hát a preparátor mesterek. Most éppen Mark Dugally, aki egy R-es modellel kezdett munkába. A végeredmény valami egészen radikális és egészen érthetetlen valami lett, melynek fedőneve "Superspinne", azaz szuperpók.

http://www.motorinfo.hu/bemutato/2011/06/16/ktm_super_duke_r_superspinne/

 

KTM RC8 R - Ready to Race 2.0

E-mail Nyomtatás

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/ktm_1190_rc8_r_2011

2011-ben módosított kivitelben lép színre a KTM RC8 R. Alapos felfrissítésének köszönhetően sokkal jobban megfelel mindennapos használatra.

Mind ez idáig meglehetősen sarkos-szögletes superbike volt a KTM RC8, nemcsak a megjelenése, hanem a motorja vonatkozásában is. Ami a külsőt illeti, a 2011-es kiadáson is sok az él és a szöglet, csupán a fényezésen és a matricákon változtattak az osztrákok, és divatos LED-parkolófénnyel egészítették ki a fényszórót. Az új 1190 RC8 R azonban több, mint az elődje kicsinosított változata, ugyanis műszaki szempontból sokat fejlődött hozzá képest. 

Motorok KTM 1190 RC8 R 2011